Veuillez patienter - l'impression de la page est en cours de préparation.
La boîte de dialogue d'impression s'ouvre dès que la page a été entièrement chargée.
Si l'aperçu avant impression est incomplet, veuillez le fermer et sélectionner "Imprimer à nouveau".

Brunch the Sunday Way

Over 70 delicious recipes from London's legendary Sunday Cafe
Taille reliureBrunch the Sunday Way
ISBN/GTIN
CHF27.90
2.6 % TVA incluse

Produkt

KlappentextLondon, UK
ZusammenfassungThe pioneering chefs behind London´s hugely popular Sunday Café share some of their most beloved recipes, so you can cook your way to the perfect weekend brunch
Details
ISBN/GTIN978-0-7112-4859-5
ProduktartBuch
EinbandartFester Einband
Erscheinungsjahr2020
Erscheinungsdatum07.07.2020
Erstverkaufstag07.07.2020
Seiten176 pages
SpracheEnglisch
MasseBreite 160 mm, Höhe 210 mm, Dicke 22 mm
Gewicht567 g
BZ-Nr.31879758

Inhalt/Kritik

Inhaltsverzeichnis
Introduction
Eggs the Sunday Way
Toast the Sunday Way
Waffles, Pancakes and Fritters
Sunday Specialities
Baking the Sunday Way
Jams the Sunday Way
Drinks the Sunday Way
Index
mehr

Autor

Alan and Terry have been instrumental in pioneering the concept of brunch in London. They met working in a pub and bonded over a shared love of brunch culture. In 2013 they decided to take this passion full time and quit their jobs to open Sunday in Barnsbury. Five years after opening they've built a dedicated fan base, serving up to 400 loyal customers a day and getting through a phenomenal 1500 eggs per week.
Ce site utilise des cookies
Les cookies nous permettent d'améliorer les conditions d'utilisation. Vous touverez des informations supplémentaires ici:
protéction des données