Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Beyond Muesli and Fondue

The Swiss Contribution to Culinary History - HC gerader Rücken kaschiert
Einband grossBeyond Muesli and Fondue
ISBN/GTIN
CHF41.50
inkl. 2.6 % MwSt.

Produkt

KlappentextSwitzerland is known for fondue, chocolate, and muesli. But did you know that some of the most outstanding contributions to culinary history were made by the Swiss?Discover the most important Renaissance chef, the first woman who ever wrote a cookbook, the man who prepared a fateful dinner for the Sun King, Napoleon's chef, the Delmonico family and their influence on American restaurant culture, César Ritz, who founded an entire hotel empire, Oscar of the Waldorf, Joseph Favre, the anarchist who cooked in the most prestigious places of his time, Henry Haller, who ran the White House kitchen for five U.S. presidents, Carlo Gatti, the creator of the ice cream cone, and Julius Maggi, the brilliant inventor of the Maggi cube. Learn about the soups, desserts, and cocktails that tell stories about Switzerland. Try out the 78 food recipes and 17 drink recipes.
Details
ISBN/GTIN978-1-63263-631-7
ProduktartBuch
EinbandartFester Einband
Erscheinungsjahr2018
Erscheinungsdatum25.05.2018
Seiten190 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 157 mm, Höhe 235 mm, Dicke 15 mm
Gewicht436 g
BZ-Nr.35417298

Autor

Martin Dahinden is the Swiss Ambassador to the United States. He was previously Head of the Swiss Agency for Development and Cooperation (SDC). As a diplomat he has worked in Geneva, Paris, Lagos, New York, Brussels and Bern.
Verwendung von Cookies
Cookies helfen uns, das Benutzererlebnis zu verbessern. In den Einstellungen können einzelne Cookie-Arten ausgewählt werden. Weitere Informationen finden sich hier:
Datenschutzvereinbarung
Alle Cookies akzeptierenEinstellungen