Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Swiss Cookies

a home-baked cultural journey
CHF29.90
inkl. 2.6 % MwSt.

Produkt

KlappentextThe essential guide to the art of Swiss cookie baking. With more than 40+ yummy cookie recipes and 100+ mouthwatering photos, this cookbook is sure to please expert chefs as well as eager families. Swiss-Canadian chef Andie Pilot has sought out Swiss classics and modern favorites, from Zurich's Tirggel (first mentioned in 1461) to her own grandmother's Mailänderli, to Basel's famous Läckerli. Supplemented with history, fun facts and many secrets, this is a gorgeous must-have for home bakers in the holiday season-or any time of year.
Details
ISBN/GTIN978-3-03869-111-2
ProduktartBuch
EinbandartFester Einband
Erscheinungsjahr2021
Erscheinungsdatum15.09.2021
Seiten144 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 200 mm, Höhe 260 mm, Dicke 18 mm
Gewicht680 g
Illustrationenfarbige Illustrationen
BZ-Nr.36699027

Autor

Andie Pilot is a Swiss-Canadian blogger, cookbook author, and trained pastry chef, who lives in the heart of the Emmental.ãShe shares her passion for Swiss food on her popular blog helvetickitchen.com and has authored two books on Swiss cuisine, Helvetic Kitchen and Drink Like the Swiss.
Verwendung von Cookies
Cookies helfen uns, das Benutzererlebnis zu verbessern. In den Einstellungen können einzelne Cookie-Arten ausgewählt werden. Weitere Informationen finden sich hier:
Datenschutzvereinbarung
Alle Cookies akzeptierenEinstellungen